Autoverhuur Etten-Leur


Autoverhuur Etten-Leur is een bedrijf waar mensen met lange ervaring in de wereld van bedrijfswagens en personenauto's werkzaam zijn. Vanuit onze beleving was er te weinig aanbod in de verhuur van bedrijfswagens voor zowel de zakelijke markt als voor de particuliere markt in onze regio.
Wij hebben tevens geconstateerd dat er bij de klanten van ons zusterbedrijf Quality Occasion steeds meer de behoefte bestaat aan tijdelijke oplossingen voor hun mobiliteit vraagstukken zowel voor de korte en langere termijn om op snel wijzigende omstandigheden in te kunnen spelen zonder hiervoor direct investeringen te moeten doen of verplichtingen voor langere termijn aan te moeten gaan.

Wij zijn met deze gedachtes aan de slag gegaan en hebben besloten om zelf op deze behoeftes in te spelen en hebben hiervoor Autoverhuur Etten-Leur opgericht. Wij denken met Autoverhuur Etten-Leur invulling te kunnen geven aan deze behoeftes en dat tegen zeer scherpe tarieven.

Doordat wij de beschikking hebben over zeer diverse bedrijfswagens en aanhangwagens (variƫrend van meubelbak tot aanhangwagen met huif) kunnen wij op deze behoefte snel en adequaat inspelen. Tevens hebben wij de beschikking over diverse hulpmiddelen die u bij ons kunt huren zoals een pompwagen, steekwagen , navigatie , meubelkarren , afdeknetten ect.

Bel ons voor een oplossing voor uw mobiliteit vraagstukken op 0765022267 en/of mobiel 0610401169.