Kinderfeestje, personeelsuitje of lekker een weekend weg met vrienden of familie, allemaal gelegenheden waarvoor u een personenbus kunt huren. Bij Autoverhuur Etten-Leur kunt u een groot scala aan personenbussen huren. Bij een weekendje weg moet u aan veel dingen denken. Heeft iedereen wel betaald? Is er voldoende te doen rondom het hotel en wat moet u allemaal meenemen? Het vervoer is minstens zo belangrijk. Gaat u met een groepje vrienden, dan is het natuurlijk veel gezelliger als u met z’n allen in een personenbusje zit. De voorpret begint al in het busje en vanaf dan kan jullie weekend niet meer stuk. Bij Autoverhuur Etten-Leur begrijpen we dat u er lekker zorgeloos op uit wilt. Dat is waarom u bij ons geen kilometerheffing betaald en wel all-risk verzekerd bent!

Personenbus huren bij Autoverhuur Etten-Leur

Mocht u een personenbus huren bij ons, dan bent u verzekerd van kwalitatief goede bussen. U kunt rekenen op een uitstekende service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij communiceren open en transparant over onze prijzen. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan. U weet waar u aan toe bent en u huurt het busje dat bij uw wensen en behoeften past. Onze vakkundige medewerkers weten hoe ze u het beste kunnen helpen. Met ons grote aanbod aan personenbusjes weet u zeker dat er iets geschiktst voor u bij zit, met welk reisgezelschap u ook bent. Wij ontzorgen u als het op het vervoer aankomt. Als u zorgt dat u in het bezit bent van een rijbewijs B, dan zorgen wij dat de personenbus volgetankt voor u klaar staat.

Aanbod personenbus

Bij Autoverhuur Etten-Leur heeft u keuze uit verschillende personenbussen. De bussen zijn allemaal geschikt voor negen personen. Ze beschikken over airco en een dubbele cabine. De personenbussen kunt u zowel per dag als voor een week huren. U heeft keuze uit:

  • Opel Vivaro

  • Renault Trafic

  • Fiat Ducato

U kunt de bussen tevens in het weekend terug brengen. U kunt tevens buiten onze openingstijden een afspraak maken. Wilt u ook zorgeloos een weekend weg? Ga dan voor de personenbus van Autoverhuur Etten-Leur. Bel naar: 076-5022267 of mail naar: info@quality-occasion.nl.