Een bakwagen huren kan de oplossing zijn voor al uw verhuiszorgen. Een bakwagen, ook wel verhuisbus genoemd, zorgt ervoor dat al uw waardevolle spullen veilig van A naar B worden gebracht. Bij een verhuizing komt vaak veel kijken. Door de jaren heen verzamelt u toch altijd meer spullen dan dat u denkt. Of u nu uw eerste huisje huurt of koopt of dat u van een huur naar koophuis gaat, u zult versteld staan van alle spullen die u heeft. Met een personenauto gaat u het dan niet redden, vooral niet als er grote en zware meubelen verhuisd moeten worden. Autoverhuur Etten-Leur beschikt over meerdere bakwagens. U hoeft u geen zorgen te maken of uw spullen er wel of niet inpassen. Een zorgeloze verhuizing, dat is wat wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk is de bakwagen niet alleen een verhuisbus en is het ook voor andere doeleinden te gebruiken.

Bakwagen huren bij  Autoverhuur Etten-Leur

Goede service, kwaliteit en prijs, dat is wat u te wachten staat als u een bakwagen huurt bij Autoverhuur Etten-Leur. Persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Wij denken graag met u mee en lossen uw vervoersproblemen op. U hoeft bij ons geen kilometerheffing te betalen. Het maakt dus niet uit hoe veel kilometer u maakt, de prijs blijft hetzelfde. Wij leveren de bussen met een volle tank. Het enige wat wij vragen is om het busje ook met een volle tank terug te brengen. Verhuizen is vaak al stressvol genoeg, ga daarom voor een kwalitatief goed busje dan hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Mocht u vragen hebben, kunt u ons altijd bellen of mailen.

Verschillende bakwagens

De verhuisbus of bakwagen komt in verschillende merken en maten. Wij bieden u een ruime keuze, zodat u zeker weet dat u al uw spullen mee kunt nemen. U kunt kiezen uit:

  • Mercedes-Benz Sprinter

  • Iveco Daily

  • Renault Master

  • Mitsubishi Canter

Deze bakwagens beschikken over een laadruimte van 15-20 m3. Om deze wagen te rijden moet u in het bezit zijn van een rijbewijs B. Gaat u verhuizen of moet u andere grote goederen vervoeren? Reserveer dan één van onze bakwagens! Bel naar: 076-5022267 of mail naar: info@quality-occasion.nl.