Een auto huren doet u bij Autoverhuur Etten-Leur. Wilt u zorgeloos op vakantie, gaat u een weekendje weg met vrienden of heeft u voor zakelijke doeleinden een auto nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen dat u de huurauto krijgt die bij u past. Huurt u een auto bij Autoverhuur Etten-Leur, dan bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service.

Auto huren zonder kilometer heffing


Bij Autoverhuur Etten-Leur huurt u een auto geheel kilometer vrij. Of u nu in eigen land rond rijdt of naar Frankrijk rijdt, u betaalt geen geld over de gemaakte kilometers. Wij zijn transparant als het op de kosten aankomt. U vindt onze prijzen onder het kopje tarieven. Wij leveren auto’s van hoogstaande kwaliteit. Van een kleine en zuinige auto tot een gezinsauto, bij ons heeft u een ruime keuze uit personenauto’s. Gaat u voor de Toyota Aygo of voor één van de onderstaande auto’s:

  • Citroën C1

  • Peugeot 107

  • Ford Fiesta

  • Renault Clio

  • Volkswagen Polo

  • Peugeot 208

U kunt de auto’s huren voor een dag, maar ook voor een hele week. Wij leveren u de auto inclusief een volle tank. Het enige wat wij van u vragen, is om de auto ook weer met een volle tank terug te brengen. U mag in onze auto’s rijden als u in het bezit bent van een B rijbewijs.

Autoverhuur Etten-Leur


Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Wij hanteren ruime openingstijden, dit wil zeggen dat als u niet tijdens de openingstijden langs kunt komen, u een afspraak kunt maken buiten deze uren. We zijn tevens goed bereikbaar. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Wij helpen u bij het huren van de juiste auto. Of u nu gaat verhuizen of een lekker dagje ertussenuit gaat, wij hebben de juiste auto.

Dagje toeren met de auto

Etten-Leur ligt in de buurt van Breda, een van de gezelligste steden van ons land. Het centrum van Breda is bruisend, maar net buiten het centrum vind je prachtige, natuurrijke plekjes. Ga er lekker een dagje op uit en ontdek de mooie plekjes van het westen van Noord-Brabant. De ANWB heeft hele mooie toeristische autoroutes, waardoor je de meest bijzondere plekken tegenkomt. Deze routes beginnen allemaal bij een bepaald punt en je rijdt ze met de klok mee. Een route is ongeveer 100 kilometer en gaan soms de grens van Duitsland of België over. Je weet zeker dat jij je onderweg niet hoeft te vervelen. De route leidt jou langs mooie natuurgebieden, heerlijke restaurants, bekende bezienswaardigheden en langs plekken waar je anders nooit zou komen. Woon je in Breda of omgeving, dan is de Taxandriaroute een echte aanrader. Mocht je niet over een auto beschikken en wil je een keer wat anders doen met je vrienden? Huur dan een auto en ga lekker toeren door Breda. Met deze route rijdt je langs Breda en Tilburg en om Turnhout in België heen. Je komt door pittoreske dorpjes en idyllische weggetjes. Geen grote massale snelwegen, maar leuke binnendoor weggetjes.

Autoroutes combineren met looproutes

Heb jij geen zin om continu in de auto te zitten en wil je graag wat meer? Dan kun je de autoroute ook combineren met verschillende wandelroutes. Je ontdekt Breda niet alleen met de auto, maar ook te voet. Heerlijk om even je benen te strekken. Kijk naar de vele verschillende huizen en doe inspiratie op voor je eigen droomhuisje. Dit is een ideaal uitje als het straks weer winter is. Het is buiten koud en je wilt toch graag wat doen. De binnenstad van Breda heb je ondertussen al zo vaak gezien, dus dan is dit een perfecte oplossing. Het is ook prachtig als de natuur in bloei staat en er weer jonge dieren te spotten zijn in de bossen. Een auto huren is snel gedaan en je bent er lekker een dagje tussenuit.

Of je nu op vakantie gaat of gewoon wilt rond toeren. Voor een auto huren moet jij bij Autoverhuur Etten-Leur zijn. Bel naar: 076-5022267 of mail naar: info@quality-occasion.nl.