Een aanhanger is snel, makkelijk en ideaal om goederen in te vervoeren. Een aanhanger huren is dan ook zeker een goede optie als u gaat verhuizen. Ook als u bij een groothandel of meubelzaak spullen ingekocht heeft, is een aanhanger erg handig. U kunt direct uw aankopen inladen en meenemen naar huis. De aanhangers van Autoverhuur Etten-Leur zijn makkelijk vast en los te koppelen. Ze beschikken over stevige assen en zijn goed onderhouden.  Betrouwbaarheid en veiligheid zijn aspecten waar wij veel waarde aan hechten. Met onze aanhangers bent u verzekerd van een goede kwaliteit. (Heeft u meer ruimte nodig, dan kunt u ook een bestelbus huren.) 

Aanhanger huren bij Autoverhuur Etten-Leur

Wij hebben zowel dichte als open aanhangers. Het is afhankelijk van de goederen die u wilt vervoeren. Onze ervaren medewerkers kunnen u van goed advies voorzien en helpen u graag verder. Mocht u tijdens onze reguliere openingstijden niet langs kunnen komen? Dan kunnen we een afspraak maken buiten onze openingstijden. U kunt de aanhanger dus gerust na uw werk op komen halen. De aanhangers kunt u per dag huren. Een goede service vinden wij erg belangrijk en wij zien klanten graag tevreden de deur uit gaan.

Waar moet u op letten?

Bij het huren van een aanhanger moet u op een aantal dingen letten. Zo zijn sommige aanhangers te zwaar voor u auto en mag u deze niet achter uw auto koppelen. In sommige gevallen kunt u ook een rijbewijs BE nodig hebben. Dit is het geval als uw auto en de aanhangwagen samen zwaarder dan 3500 kilo wegen. Voor de wat lichtere aanhangwagens heeft u aan een B rijbewijs genoeg. Verder is het belangrijk dat uw kenteken van uw auto overeenkomt met die van de aanhangwagen. Zorg dus dat u een extra kenteken bij de hand heeft. Onze medewerkers zullen u hier ook attent op maken. Heeft u een aanhanger nodig of wilt u er een auto bij huren? Kom dan naar Autoverhuur Etten-Leur. Bel naar: 076-5022267 of mail naar: info@quality-occasion.nl.